Echipa Cult Market Research

Suntem un grup tânăr, însă cu o bogată experienţă în cercetarea socială, de marketing, comunicare şi PR. Veţi găsi la noi pasiunea de a descoperi şi analiza lucruri noi şi diverse, antrenată de profesionalismul care ne caracterizează. Având avantajul unei echipe dinamice putem răspunde rapid întrebărilor şi cerinţelor urgente ale clienţilor. Întodeauna pornim de la înţelegerea cât mai clară a clientului şi a pieţei pe care acesta activează, ajutându-l să identifice problemele sau directiile de dezvoltare pe care sa le aleaga.
Suntem permenent orientaţi către soluţii: orice proiect se încheie cu o etapă de consultanţă şi de implementare a rezultatelor cercetării. Colaborând cu echipa Cult Market Research vă veţi simţi întotdeauna în centrul activităţilor şi preocuparilor noastre!

Echipa Cult Market Research este condusă de:

Alexandru Zodieru

a absolvit în anul 2002 Facultatea de Sociologie a Universităţii din Bucureşti, continuându-şi studiile de master şi doctorat la aceeaşi instituţie de învăţământ. A acumulat o vastă experienţă în domeniu, fiind angajat în companii multinaţionale precum Nielsen şi Petrom Gas (data & market analyst) şi colaborând cu nume importante din domeniul sociologiei. În 2004 a fost desemnat Preşedinte al Comisiei de Evaluare a Proiectelor de Cercetare din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Tineret. Face parte din Societatea Sociologilor din România ca membru fondator. Din 2008 este Director General al Cult Market Research.

Paul Acatrini

a absolvit în anul 2002 Facultatea de Sociologie a Universităţii Al.I.Cuza din Iaşi. În 2004 îşi finalizează programul de Masterat de Comunicare şi Opinie publică la Universitatea din Bucureşti. Din 2003 devine coordonator de cercetare al unei firme de profil până în 2006 când începe colaborarea cu Petrom Gas unde ocupă funcţia de analist de piaţă. Din 2007 devine Director Executiv, la IMAS-INC Marketing şi Sondaje pe regiunea Republica Moldova, în această perioadă dobândeşte o valoroasă experienţă practică, printre clienţi numărându-se firme precum : Procter & Gamble, Western Union, BDR Associates, dar şi organizaţii internaţionale : UNICEF, Fundaţia Soros, Consiliul Europei. În martie 2008 devine Director de Cercetare la IMPACT Developer & Contractor în domeniul imobiliar, preluând apoi funcţia de Director Ştiinţific la Cult Market Research.

Competenţe

Suntem o echipă multidisciplinară specializată în cercetări de marketing şi sociale, consultanţă şi comunicare. Trecând prin cele mai mari companii de cercetare sau departamente de marketing ale unor importante companii româneşti sau multinaţionale, membrii echipei Cult Market Research deţin o cunoaştere solidă a pieţelor şi a mediului de marketing research din România. Experienţa noastră în domeniul marketing research-ului este de peste 7 ani de cercetare ştiinţifică şi practică în diverse domenii (educaţie, PR, publicitate, vânzări, producţie cinematografică etc.) alături de nume precum: Strada Film, SNSPA, GMP, OnMedia, Fundaţia Academică Petre Andrei, Meli Melo Paris, Şerban&Musneci şi alţii.

Cult Market Research este parte a Cult Group alături de ISSPOL, Call2B şi ARENAS (ONG).